Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Een uitvaart regelen in Haarlemmermeer? U bent bij Uitvaart24 aan het juiste adres.

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Haarlemmermeer. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Bekijk in onze pakketten wat het regelen van een uitvaart in het crematorium in Haarlemmermeer kost.

€ 2.299,-

€ 4.099,-

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematorium-haarlemmermeer.nl

Een passende, stijlvolle uitvaart regelen die ook betaalbaar is? Dat kan in het crematorium in Haarlemmermeer

Elk mens is uniek, elk leven is uniek en dus moet ook elke uitvaart uniek zijn. Om een uitvaart zo te regelen dat u en alle andere nabestaanden en aanwezigen zich er naar omstandigheden het prettigst bij voelen, is het belangrijk om zoveel mogelijk (het leven van) de overledene in gedachten te houden. Als een uitvaart zo geregeld is dat het een mooi, passend afscheid is, dan zal iedereen er een mooie herinnering aan hebben. Dat helpt bij het verwerken van het verlies. Uitvaart24 helpt u graag bij het regelen van zo’n uitvaart in het crematorium in Haarlemmermeer. En wij doen dat professioneel, persoonlijk en ook tegen een vast (laag) tarief. Een mooie uitvaart regelen hoeft niet duur te zijn.

Wat komt er allemaal kijken bij het regelen van een uitvaart in het crematorium in Haarlemmermeer?

Bij een goed verzorgde uitvaart komen een aantal zaken altijd aan de orde. Het verzorgen, kleden en kisten van de overledene. De keuze of de overledene thuis wordt opgebaard, of liever wordt overgebracht naar ons dienstencentrum of die van het het crematorium in Haarlemmermeer. U maakt daarvoor al de keuze voor de nette standaardkist die bij al onze pakketten dezelfde is, en bij de meeste uitvaartondernemers standaard geleverd wordt, of u kunt een andere kleur kiezen of ander materiaal, of zelfs een andere vorm bij www.uitvaartkistwinkel.nl.
U kunt rouwkaarten bij ons bestellen, die geheel naar wens worden ontworpen, gedrukt en zelfs verzonden. Als u bloemen wilt bestellen, kunt u dat via www.heavenly-flowers.nl goed betaalbaar doen. We regelen natuurlijk ook het vervoer van de overledene voor u. En hoe de dag van de uitvaart er zelf uit zal zien, bespreken we uiteraard ook met u. Of u kiest voor een crematie zonder plechtigheid, of een kort afscheid, of een uitgebreide condoleance met muziek en beeld. In onze pakketten kunt u alvast onze werkzaamheden bekijken en de prijs die daarbij hoort. Natuurlijk horen wij graag wat voor u de uitvaart speciaal zou maken, en we regelen de uitvaart voor u. Altijd in overleg, en altijd weet u vooraf wat de kosten zullen zijn.

Elders verzekerd? U kunt een uitvaart laten regelen in Haarlemmermeer door Uitvaart24.

Uitvaartondernemer Uitvaart24 regelt en organiseert de uitvaart in het crematorium in Haarlemmermeer professioneel en persoonlijk voor u. We doen dat tegen een vaste lage prijs. Ook al adviseert uw verzekeringspolis een bepaald telefoonnummer te bellen, bent u dat niet verplicht. U bent geheel vrij om te kiezen welke uitvaartondernemer u vraagt voor het regelen van de uitvaart. Als u na het lezen van de ervaringen van anderen met Uitvaart24 en het bekijken van onze duidelijke, betaalbare pakketten liever voor ons kiest, kunnen wij, als u dat wilt, dit voor u met uw verzekeraar afstemmen. Door onze transparante manier van werken, ziet u welke werkzaamheden we voor u doen, tegen welk tarief. Zo kunt u zelf bepalen waar u de accenten legt in de uitvaart die u wilt regelen en zal het afscheid mooi en passend zijn. Niet alleen bij de overledene, maar ook bij het beschikbare budget.

Benieuwd naar wat anderen vertellen over Uitvaart24? Lees hier hun ervaringen.

Vooraf een uitvaart regelen in Crematorium Haagse Duinen in Haarlemmermeer?

Meestal denken mensen liever nog niet na over het regelen van een uitvaart. Maar soms is het juist wel heel verstandig om al wat zaken vooraf vast te leggen. Zo kan het voor de partner of naaste familie ook helpen om te weten hoe de ander zijn of haar uitvaart het liefste zou zien. Of wat daar beslist niet moet gebeuren. De een zal zichtbaar voor anderen opgebaard willen zijn, de ander pertinent niet. De een wil misschien geen bloemen, maar liever een potje voor een goed doel. Iemand wil graag live muziek, of een specifiek gedicht dat voorgelezen wordt. Alleen al het erover praten kan duidelijkheid bieden. Ook als u nergens over wilt praten, kunt u wel uw nabestaanden laten weten wat uw wensen zijn. Vult u hier gerust het intakeformulier in, dat kunt u het printen en in een la leggen bij belangrijke papieren. Of u verstuurt het naar ons en dan print u de bevestiging. Dan zijn uw gegevens bij ons bekend, zonder dat daar kosten of verplichtingen aan verbonden zijn. Het kan helpen uw nabestaanden het gevoel te geven dat ze uw wensen volgen. Dat is op een moment van verdriet vaak heel prettig.

Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar. Bel 085-0160614 of mail naar info@crematorium-haarlemmermeer.nl

Goedkope Uitvaart Uitvaart regelen
Vind uw woonplaats:
Bekijk alle plaatsnamen